Na kontaktoni

GRUPİ İ SPİTALEVE MEMORIAL

Me 11 Spitale, 2 qendra mjekësore dhe 1 qendër Wellness në 5 qytete Turke, ne u shërbejmë mbi 75 mijë pacientë ndërkombëtarë nga mbi 167 vendet e ndryëshme në vit

Pse Memorial

Spitalet Memorial fokusohen në kënaqësinë e pacientit në mënyrë që të ofrojnë shërbime me cilësi të lartë duke përdorur metoda ndërkombëtare
matëse dhe mekanizma përmirësimi për të siguruar
shërbime shëndetësore të klasit botëror që ofrohen për pacientët e tyre.

1200


22


21845

/

11


Spitalet

Qendra Ndërkombëtare e Pacientëve

Memorial Healthcare Group (MHG) u shërben pacientëve vendas dhe ndërkombëtarë me rrjetin e spitaleve dhe klinikave satelitore në Stamboll, Ankara, Antalia, Diyarbakır dhe Kayseri. MHG është një markë e njohur në mbarë botën në trajtimet e Transplantit të Organeve, Kirurgjisë Kardiovaskulare, Kardiologjisë, Onkologjisë dhe IVF sipas standardeve ndërkombëtare.

Lexo më shumë>
InternationalPatientCenter
InternationalPatientCenter

Kompanitë Ndërkombëtare të Sigurimeve

Mund të vizitoni faqen tonë për të marrë informacion të detajuar për listën e të gjitha institucioneve të kontraktuara të Spitaleve Memorial.

>

Llogaritë e mediave sociale